Πόσο χρονών πρέπει να είμαι για να μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο?

Εξαρτάται από την κατηγορία του αυτοκινήτου. Η ελάχιστη ηλικία ξεκινάει από τα 23 έτη.

Πόσα χρόνια πρέπει να έχω το δίπλωμα οδήγησης για να μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο?

Πρέπει να έχετε το δίπλωμα οδήγησης στην κατοχή σας για τουλάχιστον ένα χρόνο πριν από την ημέρα ενοικίασης.

Μπορεί να οδηγήσει και κάποιος άλλος το όχημα που έχω ενοικιάσει?

Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον οδηγό στο μισθωτήριο συμβόλαιο με επιπλέον χρέωση ανάλογα με την εποχή και τον τιμοκατάλογο της εταιρείας.

Τι ασφάλεια περιλαμβάνεται στα αυτοκίνητα που ενοικιάζει η Avance Lesvos?

Όταν ενοικιάζετε αυτοκίνητα από την εταιρεία μας στην τιμή περιλαμβάνεται μικτή ασφάλεια με ένα όριο απαλλαγής ανάλογα με την κατηγορία αυτοκινήτου που επιλέγετε. Το όριο απαλλαγής είναι το μέγιστο ποσό ευθύνης σας σε περίπτωση ατυχήματος που θα προκληθεί στο όχημα μας καθ’ υπαιτιότητα σας. Έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε ή και να μηδενίσετε την απαλλαγή καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο. Σε περίπτωση ατυχήματος που δεν είναι δική σας ευθύνη δεν έχετε καμία επιβάρυνση.

Η μικτή ασφάλεια καλύπτει κάθε είδους ζημιά?

Η μικτή ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου, φθορές στα ελαστικά καθώς και θραύση κρυστάλλων. Επίσης η μικτή ασφάλεια και το όριο απαλλαγής δεν ισχύουν εφόσον το ατύχημα που θα προκαλέσετε είναι αποτέλεσμα παραβίασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος?

Σε περίπτωση ατυχήματος πρέπει να μην μετακινήσετε το όχημα και να ειδοποιήσετε την εταιρεία μας καθώς και την τροχαία για να καταγράψει το συμβάν.

Τι έγγραφα πρέπει να έχω μαζί μου στο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων?

Κατά την ενοικίαση αυτοκινήτου πρέπει να προσκομίσετε το δίπλωμα οδήγησης σας, την ταυτότητα σας και μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική κάρτα?

Ναι, μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο χωρίς πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Αρκεί είτε να καταβάλετε με μετρητά το όριο της απαλλαγής κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου (τα οποία θα σας επιστραφούν όταν επιστρέψετε το αυτοκίνητο) είτε να επιλέξετε την ασφάλεια FDW με μηδενικό όριο απαλλαγής οπότε η πιστωτική/χρεωστική κάρτα δεν χρειάζεται.

Ποιά είναι η πολιτική ακύρωσης της κράτησης?

Η ακύρωση της κράτησης σας είναι δωρεάν. Μέσω της επιλογής "Διαχείριση Κράτησης" μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας χωρίς ακυρωτικά.

Υπάρχει περιορισμός χιλιομέτρων?

Τα χιλιόμετρα είναι ελεύθερα χωρίς περιορισμό.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!