Διακοπές στη Λέσβο: Επίσκεψη στον Ταξιάρχη Μανταμάδου

27.11.2023, 15:02 | Ενοικίαση αυτοκινήτου Μυτιλήνη - Avance Lesvos
Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Λέσβο μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου. Έναν επιβλητικό ναό με την θαυματουργή εικόνα του Αρχαγγέλου να ξεχωρίζει. Περιηγηθείτε στο χωρίο και ανακαλύψτε τα πολύ ποιοτικά ντόπια προϊόντα και τον τρόπο παραγωγής τους από κοντά.

Το Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στην Λέσβο

27.11.2023, 14:57 | Ενοικίαση αυτοκινήτου Μυτιλήνη - Avance Lesvos
Ο Άγιος Ραφαήλ είναι γνωστός για τα θαύματα και την αγάπη που δείχνει στους πιστούς. Εκατοντάδες είναι οι μαρτυρίες από ανθρώπους που είδαν τις προσευχές τους να εισακούγονται και μιλούν για το θαυματουργό έργο των Αγίων. Πιστοί από όλο το κόσμο επισκέπτονται τη Μονή για να προσευχηθούν και τα τιμήσουν τον μαρτυρικό θάνατο των Αγίων για χάρη του Χριστιανισμού.

Επίσκεψη στο Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου

27.11.2023, 14:52 | Ενοικίαση αυτοκινήτου Μυτιλήνη - Avance Lesvos
Η Λέσβος ή αλλιώς Μυτιλήνη, όπως την αποκαλούμε συχνά στην Ελλάδα, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κρυμμένους θησαυρούς του Βορείου Αιγαίου. Ένα αυθεντικό νησί με ανατολίτικη ατμόσφαιρα, πλούσιο σε ιστορία, φύση, αρχιτεκτονική και πολιτισμό που κερδίζει κάθε επισκέπτη και που προσφέρει πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε. Το Απολιθωμένο Δάσος είναι σίγουρα ένα από τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθείτε στη Λέσβο.

Οι 6 καλύτερες παραλίες της Λέσβου

15.05.2023, 10:33 | Ενοικίαση αυτοκινήτου Μυτιλήνη - Avance Lesvos
Η Λέσβος είναι το τρίτο μεγαλύτερο ελληνικό νησί της Ελλάδας, η ακτογραμμή της φτάνει τα 379 χλμ. και διαθέτει τεράστια ποικιλία παραλιών για κάθε περίσταση και διάθεση. Το νησί προσφέρει παραλίες για όλη την οικογένεια, για ζευγάρια, για θαλάσσια σπορ, ψαγμένες παραλίες, παραλίες για γυμνιστές και φυσικά δημοφιλείς παραλίες με beach bars και μουσική. Ωστόσο, υπάρχουν έξι παραλίες στο νησί που ξεχωρίζουν και αξίζουν πραγματικά να τις εξερευνήσετε στο επόμενο ταξίδι σας στη Λέσβο.

Ούζο: Το παραδοσιακό ποτό της Λέσβου

28.05.2021, 15:08 | Ενοικίαση αυτοκινήτου Μυτιλήνη - Avance Lesvos
Το ούζο είναι ένα από τα αγαπημένα παραδοσιακά ποτά των Ελλήνων, καταναλώνεται συνήθως κατά την περίοδο της άνοιξης και του καλοκαιριού μαζί με θαλασσινά ή «μεζέδες» σε ταβέρνες σε όλη τη χώρα. Είναι ένα απεριτίφ με γλυκάνισο που μοιάζει με το τουρκικό ποτό ρακί, αλλά είναι περισσότερο εκλεπτυσμένο στην γεύση.